Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΝΤΩΝΗ;

Τι εννοεί ο Σαμαράς όταν λέει ότι “δεν θα αφήσουν κανέναν να σταματήσει την πορεία” στην οποία αυτοί οδηγούν την χώρα...







Γράφει η Σοφία 

Δεν αποφασίζουν δηλαδή οι πολίτες πού θα πάει η χώρα; Αν εμείς οι πολίτες αποφασίσουμε με την ψήφο μας άλλη πορεία κι άλλη ηγεσία δεν θα το επιτρέψει δηλαδή ο Σαμάρας;;;; Πώς θα το κάνει δηλαδή;;;;;
http://www.bustathief.com/wp-content/uploads/2008/09/ellection_fraud.jpg
Με ποιον τρόπο θα κρατήσετε κύριε Σαμαρά την χώρα ΜΑΣ στην πορεία που έχετε επιλέξει εσείς, αν εμείς θέλουμε κάτι άλλο;
Πώς αναγγέλετε θέσεις εργασίας μέχρι το 2020;;;; Έχετε αποφασίσει ότι θα μας
 
κατσικωθείτε μέχρι τότε ό,τι κι αν ψηφίσουμε; Εμείς μπορεί να μην θέλουμε “700.000 νέες θέσεις εργασίας” μπορεί να είμαστε ικανοποιημένοι με τις 300.000 που εξαγγείλατε προεκλογικά το 2012.
Μπορεί να θεωρούμε πλέον ότι είστε ασυμβίβαστος με την θέση του πρωθουπουργού και τα κόμματά σας ασυμβίβαστα με την θέση της κυβέρνησης.
Ό,τι κι αν ψηφίσουμε, δηλαδή, εσείς θα βγείτε απ’ την κάλπη;;;;

https://olympiada.files.wordpress.com/2014/05/8ada6-rabbit.jpg?w=207&h=277
Πόση είναι η αποχή; Πουθενά δεν ακούγεται… μόνο από τα εναγώνια μηνύματα των κομματαρχών κι από τις διαφημίσεις καταλαβαίνουμε ότι κάτι τρέχει.
Εμάθα από άτομο ότι στην Καβάλα η αποχή έφτασε το 62%.
Βγαίνει αποτέλεσμα με τέτοια αποχή; Νοιώθω ότι γινόμαστε Αλβανία, που όποιον και να ψήφιζες έβγαινε ο Μπερίσα, που κι αυτός δεν άφηνε κανέναν να σταματήσει την πορεία της χώρας στην φτώχεια και στην ανέχεια.
Οι εκδηλώσεις αυταρχισμού και παράνοιας από το καθεστώς και τους “αρείους” της “δημοκρατίας” ξεπερνούν κάθε όριο δείχνοντας ότι ζούμε ημέρες δικτατορίας με εκλογικό φερετζέ. 













Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου