Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Θα κατέβει (και) ο Μαρινάκης για δήμαρχος;


Το σκέφτεται αλλά δεν το έχει αποφασίσει ακόμη ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού- Αν πει τελικά ναι αλλάζουν πολλά στο πολιτικό σκηνικό...



Ενα πολιτικό «θριλερ» εκτυλίσσεται τις τελευταίες ωρες στον Δημο του Πειραια που γενικοτερα θα προκαλεσει ευρυτερο ζητημα αν φυσικα καταληξει.
Επιφανεις πολιτες αλλα και φορεις της πολης εχουν αναπτυξει εντονη κινητικοτητα γυρω απο μια «βαρια υποψηφιοτητα» στον Πειραια,που φυσικα δεν μπορει να ειναι αλλη απο αυτην του προεδρου του Ολυμπιακου, εφοπλιστη Βαγγελη Μαρινακη.
Τις τελευταιες ημερες ανθρωποι της πολιτικης ανεξαρτητως κομματων,του εμποριου και των επιχειρησεων,ακομα και της Εκκλησιας ζητησαν απο τον κ.Μαρινακη να αναλαβει δραση και στην αγαπημενη του πολη που εζησε και μεγαλωσε και φυσικα εκει διεκριθη ως πολιτικος και ο αειμνηστος πατερας του Μιλτιαδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Ολυμπιακού το σκέφτεται,αλλά δεν το εχει αποφασίσει ακόμα αφου οι ασχολίες του με τη ναυτιλία αλλα κυρίως τον Ολυμπιακό ειναι εξόχως απαιτητικές.Η αγάπη του πάντως για τον Πειραιά ,τα κοινά και το πάθος του για δράση στον χώρο ειναι δεδομένα.Επεται συναρπαστικη συνεχεια στην πολιτικη σκηνη εάν τελικώς το αποφασισει…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου