Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

ΒΙΑΣΕ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΕΝΤΑΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

Πίσω απο τις κάμερες και τα σόου με τους δολοφόνους, τα αφεντικά του Παπανδρέου έχουν ρίξει εκατοντάδες χιλιάδες προσφυγόπουλα στα νύχια κτηνών. Μόνο στην Τουρκία, σύμφωνα με επίσημες καταγγελίες στον ΟΗΕ, 18.000 προσφυγόπουλα απο την Συρία έχουν σφαγιασθεί για εμπορία οργάνων! Αλλα οι βρυκόλακες του πλανήτη σιωπούν. Φτηνά ανταλλακτικά για τα σαπισμένα τομάρια τους...


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Ένας 17χρονος λιβανέζος, σήμερα Κυριακή 08/06/14 βίασε ένα παιδάκι σύριο πέντε χρονών , μετά το σκότωσε και μετά πέταξε το άψυχο σωματάκι του σε σκουπιδοτενεκέ της πόλης Akkar , βόρεια της πόλης Τρίπολης του Λιβάνου .
“Η Αστυνομία έλαβε μια κλήση από τον Mahmoud Al-khuli., ο οποίος κατήγγειλε ότι ο γιός του N. Aa., 17 ετών, του εξομολογήθηκε ότι δολοφόνησε ένα παιδί και πέταξε το πτώμα του στον σκουπιδοτενεκέ κοντά στο Ινστιτούτο Halba ” έλεγε το ανακοινωθέν της Υπηρεσίας Ασφαλείας της χώρας.
Με τη συνεργασία του πατέρα, ο δολοφόνος και βιαστής συνελήφθη. Το παιδάκι που ήταν προσφυγόπουλο της Συρίας βρέθηκε στα σκουπίδια με πολλαπλές θανάσιμες μαχαιριές στα πλευρά του, σύμφωνα με το ίδιο ανακοινωθέν.

Στην ανάκριση ο δολοφόνος ομολόγησε ότι βίασε το παιδί και ότι το σκότωσε με μαχαίρι μέσα σε ένα μαγαζί ζαχαροπλαστικής που είχαν οι γονείς του και ότι μετά πέταξε το σώμα του σε σκουπιδοτενεκέ .
Η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τον βιασμό του παιδιού και τις πέντε μαχαιριές που δέχτηκε το παιδί στα δεξιά πλευρά του, σύμφωνα πάλι με τις ανακοινώσεις της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας του Λιβάνου.
Σύμφωνα με φήμες, ο δράστης σκότωσε το παιδί για αντίποινα στις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις που πραγματοποίησαν οι Σύριοι του Λιβάνου, για τις προεδρικές εκλογές τους.


πηγες naharnet/lebanon files/sama tv





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου