Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – «ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΙΝΑΙ… ΜΟΥΦΑ»!!!

Ακολουθεί μίνι αποκαλυπτικός (και αληθινός) διάλογος από ΟΑΕΔ των Δυτικών Προαστίων...





Άνεργος: Καλημέρα σας
Υπάλληλος: Καλημέρα, τι θα θέλατε; 

Άνεργος: Ήθελα να ρωτήσω για το επίδομα των 200 ευρώ που αφορά τους μακροχρόνια ανέργους

Υπάλληλος: Αυτή τη στιγμή υπάρχει εγκύκλιος για την ηλικία των 46 και πάνω

Άνεργος: Μα εδώ και κάποιες ημέρες έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο επίσημη εγκύκλιος από το Υπουργείο που αναφέρει πως το δικαιούνται πλέον όλοι οι μακροχρόνια άνεργοι.

Υπάλληλος: Δεν μας έχει έρθει ακόμα καμιά τέτοια εγκύκλιος. (εκείνη τη στιγμή ρωτά και μία άλλη υπάλληλο, η οποία επίσης έχει άγνοια για το θέμα)

Άνεργος: Τέλος πάντων, στην περίπτωση που έρθει και σε εσάς αυτή η εγκύκλιος πάνω κάτω θα ισχύουν αυτά τα δικαιολογητικά (δίνει την εγκύκλιο που είχε εκτυπώσει από ίντερνετ)

Και εδώ… σκάει η βόμβα
Υπάλληλος: Θα περιμένουμε την εγκύκλιο και μετά θα μπορούμε να πούμε κάτι. Πάντως όπως και να έχει δεν χρειάζεται να ψάχνεστε και τόσο πολύ αφού αυτό το επίδομα δεν θα δοθεί. 

Άνεργος: Τι είπατε;

Υπάλληλος: Η κυβέρνηση το έβγαλε για τα μάτια του κόσμου. Είναι μούφα. Και αν δοθεί θα είναι σε κάποιους λίγους. Πάντως αν έρθει η εγκύκλιος θα σας ειδοποιήσουμε.

Ο άνεργος αφού έμεινε άφωνος (με την αφοπλιστική ειλικρίνεια της υπαλλήλου) και παράλληλα γεμάτος οργή προσπάθησε να βρει το δίκιο του αναζητώντας τον διευθυντή, που εντελώς τυχαία ήταν άφαντος.

Τέτοια ευαισθησία πια αυτή η κυβέρνηση για τον άνεργο; Να τη χαιρόμαστε

*** Και κάποιες σχετικές διευκρινίσεις που δόθηκαν για τα κριτήρια της διανομής του επιδόματος, ουδεμία σχέση είχαν με την πραγματικότητα, αφού μόνο μακροχρόνια ανέργους δεν αφορούσαν. 














Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου