Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Ο ιδιοκτήτης ενός σκύλου τον ξέχασε στο αυτοκίνητο. Έτσι αποφάσισε να κορνάρει μέχρι να έρθει!

Ο Φέρν, ένα πανέξυπνο μπόξερ, εκνευρίστηκε τόσο πολύ που ο ιδιοκτήτης του το παράτησε για τόση ώρα μόνο του στο αυτοκίνητο, που πάτησε την κόρνα και δεν την άφηνε με τίποτα!...

15 λεπτά! Τόσο υποστηρίζει ότι καθυστέρησε σε μια γκαλερί τέχνης στο Νταντί της Σκωτίας ο ιδιοκτήτης του Φερν, Γκράχαμ Χάντοου. Όταν ξαφνικά άκουσε κάποιον να κορνάρει επίμονα. Βγήκε από το θεωρείο, κοίταξε στον δρόμο και είδε σε απόσταση περίπου 100 μέτρων πλήθος ανθρώπων γύρω από ένα αυτοκίνητο που ο οδηγός του κόρναρε με μανία.
Κάπου τότε συνειδητοποίησε ότι επρόκειτο για το δικό του αυτοκίνητο. Ξεκίνησε να τρέχει προς το σημείο επειδή ανησύχησε ότι κάτι έπαθε ο 18 μηνών σκύλος του. Όταν όμως έφτασε κοντά αντίκρισε ένα παράξενο θέαμα! Ο σκύλος κάθονταν στη θέση του οδηγού ανέμελος και πατούσε την κόρνα ενώ γύρω του πλήθος κόσμου τον φωτογράφιζε και τραβούσε βίντεο!
Ο Φέρν ήταν τόσο θυμωμένος με το αφεντικό του που δεν του έδωσε καμία σημασία. Απλά του έριξε μια πλάγια ματιά και συνέχισε να πατάει επίμονα την κόρνα..









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου