Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Μίλησε και ο δοσίλογος Βενιζέλος! “Είστε απαράδεκτοι – Δεν μπορείτε να υπονομεύσετε την εθνική προσπάθεια”

Να απορρίψει άμεσα ως απαράδεκτη την πρόταση μομφής κατά του Γιάννη Στουρνάρα κάλεσε το προεδρείο της Βουλής οΕυάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην Ολομέλεια...


αφότου ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε αιφνιδιαστικά στη Βουλή πρόταση μομφής κατά του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, «παγώνοντας» τη διαδικασία συζήτησης και ψήφισης του πολυνομοσχεδίου, που απαιτείται για την εκταμίευση της δόσης του Απριλίου.
Κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι με την πρόταση μομφής έχει ως στόχο την παρεμπόδιση του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης και την ομαλή λειτουργία της χώρας.
«Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομευθεί η πορεία της χώρας και της οικονομίας, αυτό δεν θα το δεχτούμε είπε ο κ. Βενιζέλος. Με τη συγκεκριμένη πρόταση υπάρχει πρόβλημα σεβασμού των θεσμών και της Δημοκρατίας.»
«Την ώρα που απαιτείται η εθνική ενότητα έχουμε μία ανάξια των περιστάσεων καταστρατήγηση των διαδικασιών με στόχο την καθυστέρηση» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Επίσης σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν κάθε τρεις μέρες να υποβάλλεται πρόταση μομφής ανά υπουργό για λόγους που αφορούν την κυβερνητική πολιτική δηλώνοντας η πρόταση αυτή δεν είναι σύμφωνη με τον κανονισμό της Βουλής (άρθρο 141) και το Σύνταγμα (άρθρο 84 παράγραφος 2). «Είστε απαράδεκτοι… Δεν μπορείτε να υπονομεύσετε την εθνική προσπάθεια, δεν μπορείτε να το κάνετε δεν θα σας αφήσουμε να το κάνετε» τόνισε.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου