Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ!

Τον πόλεμο κατά τις Νέα Τάξης Πραγμάτων και κατά σιωνισμού και τις παγκοσμιοποίησης ξεκίνησε από την ημέρα που ο Πούτιν Εξέδωσε διεθνή ένταλμα σύλληψης του μεγαλοεπενδυτή απατεώνα και εγκληματία Τζορτζ Σόρος - George Sorros,..



o πρωθυπουργός τις Ρωσίας χαρακτηρίζει τον Εβραίο Τζορτζ Σορός «τρομοκράτη Χρηματιστή».

Ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν ότι ο Σόρος διώκεται για απάτη, καθώς ενεπλάκη σε μη εξουσιοδοτημένη χρήση παραγώγων με ξένα νομίσματα, με σκοπό να επιτεθεί στη ρωσική χρηματιστηριακή αγορά. Μέσα από τη χρήση των παραγώγων, που χρησιμοποιούν οι τράπεζες του Λουξεμβούργου, ο Σόρος παραβιάζει τους όρους της «Βασιλείας ΙΙ», που προέκυψε μετά από συμφωνία των κρατών της ΕΕ για τον τραπεζικό τομέα. ο Πούτιν αντιμετώπισε τότε τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ...
Μπεν Μπερνάνκι, στον οποίο και διαμήνυσε ότι η Ρωσική Ομοσπονδία δεν θα δείξει καμία ανοχή σε πρόσωπα, όπως ο Τζορτζ Σόρος και ο Μαρκ Ριτς, που μετέχουν σε απάτες με παράγωγα νομίσματα, που μπορούν να αποσταθεροποιήσουν την παγκόσμια οικονομία.

Ο Τζορτζ Σορός είναι και υπεύθυνος για το τι έχει συμβεί μέχρι τώρα στην Ουκρανία που μέσο τον δικών του ΜΚΟ - Μην Κερδοσκοπικές Οργανώσεις χρηματοδοτούσε και χειραγώγησε την εξέγερση στην Ουκρανία κατά τα άλλα χαρακτηρίζουν και αποκαλούν την μέθοδο του Βλαδίμηρο Πούτιν που κάνει το αυτονόητο να προστατέψει τα συμφέροντα τις Ρωσίας και την πατρίδα του χιτλερικές και φασιστικές όταν η ίδια δήθεν δημοκράτες τις δύσης προστατεύουν έναν εγκλιματία τις οικονομίας και τρομοκράτη Τζορτζ Σορός και την διορισμένη ναζιστική κυβέρνηση τις Ουκρανίας.

Ο Τζορτζ Σορός ήταν αυτός που στοιχήματισε για την χρεοκοπία τις Ελλάδας ενώ ταυτόχρονα αγόραζε τα Ελληνικά ομόλογα κρυφά σε χαμηλή τιμή πωλούντας τις αργότερα με αυξημένη τιμή όταν σταθεροποιήθηκε η οικονομία μέσο τον πακέτων τοκογλύφιας από τους φίλους συνέταιροι ευρωπαϊκή ένωση βγάζοντας δισεκατομμύρια Τζορτζ Σορός κατά τις Ελλάδας.

Ο Τζορτζ Σορός είναι χρηματοδότης του σύριζα και ο Αλέξης Τσίπρας είναι το αγαπημένο του παιδί, το λόμπι του Τζορτζ Σορός στην Ελλάδα εμποδίζουν και μπλοκάρουν να επενδύσουν Ρώσοι επιχειρηματίες στην Ελλάδα για να έχουν τον ελέγχο τις Ελλάδας η δύση και τα Εβραϊκά κεφάλαια .









Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου