Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Επιβεβαιώνει το σκάνδαλο με τις μίζες ο Πάνος Γερμανός

Θρασύτατος ο επιχειρηματίας Πάνος Γερμανός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία επιβεβαιώνει την εμπλοκή του, στο ξέπλυμα βρώμικου χρήματος του Άκη και του Σμπώκου και πανηγυρίζει γιατί ο ανακριτής και ο εισαγγελέας δεν του επέβαλλε περιοριστικούς όρους...

Στην ουσία ο Πάνος Γερμανός όταν τον έπιασαν στα πράσα, επέστρεψε στο Δημόσιο και μάλιστα έντοκα το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ που δανείστηκε από εταιρεία πλυντήριο του Άκη.
Βεβαίως ο γνωστός επιχειρηματίας δεν αναφέρει στην ανακοίνωση απολύτως τίποτα για τα 93 εκατομμύρια ευρώ που εισέπραξε για ανύπαρκτα αντισταθμιστικά, ούτε για τις μπαταρίες υποβρυχίων, τις οποίες πουλούσε στο υπουργείο Άμυνας σε τριπλάσια τιμή, για να αποκομίζει υπερκέρδη και να γεμίζει τα μαύρα ταμεία του Ακη και του Σμπώκου.
Ο κ. Γερμανός αποφεύγει να αναφερθεί και στο 1,2 δισ. ευρώ που άρπαξε από την πρωτοφανή στα παγκόσμια χρονικά κρατικοποίηση ενός δικτύου πωλήσεων προϊόντων κινητής τηλεφωνίας.
Ξεχνάει και άλλα πολλά τα οποία θα πρέπει να του τα θυμίσουμε γιατί δεν μπορεί η Δικαιοσύνη να απονέμεται αλλά κάρτ.
Δεν είναι δυνατόν να προφυλακίζονται διάφοροι ταλαίπωροι για χρέη ψίχουλα, στο ΤΕΒΕ και το ΙΚΑ και τα πλυντήρια μαύρου χρήματος του Ακη και του Σμπώκου να έχουν το θράσος να εκδίδουν και ανακοινώσεις με ύφος… απειλητικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου