Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ!! Η ΔΑΦΝΗ ΣΗΜΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!

Αποκαλύψεις  για το σόι του Σταύρου Θεοδωράκη έκανε ο Πάνος  Καμμένος σε πρωινή  τηλεοπτική εκπομπή...





Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ,  αποκάλυψε ότι η Δάφνη Σημίτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, είναι θεία του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη, που κάνει τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.
«Εάν θέλουν στη θέση της αντιπολίτευσης να βάλουν το Θεοδωράκη, ας βάλουν και τη Δάφνη Σημίτη, τη θεία του, να τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας ερωτήματα στο πάνελ των δημοσιογράφων.
Διαβάστε την απάντηση του Θεοδωράκη
Μέσω facebook απαντησε το Ποτάμι στις εν λόγω δηλώσεις-πυροτεχνήματα του Πάνου Καμμένου.
Στη σελίδα του κόμματος αναρτήθηκε  η ακόλουθη εικόνα: Ενα ταψί καρυδόπιτας που έχει σχεδόν φαγωθεί όλη αφήνοντας λίγα ψίχουλα στο ταψί, και την λεζάντα «Τρώγοντας την καρυδόπιτα που μας έστειλε η θεία Δάφνη!»
pita
Αυτή η ανάρτηση αποτελεί τη μοναδική απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη στις δηλώσεις που είχε κάνει ο Πάνος Καμμένος στον Γιώργο Παπαδάκη αναφέροντας πως η Δάφνη Σημίτη είναι θεία του αρχηγού του Ποταμιού.
Να σημειωθεί ότι  ο αρχηγός των ΑΝΕΛ επέμενε μέσω twitter αναρτώντας και την ακόλουθη φωτογραφία, που ενδεχομένως προέρχεται από τηλεοπτική συνέντευξη που είχε κάνει στον τότε πρωθυπουργό ο Σταύρος Θεοδωράκης στην εξοχική του κατοικία στους Αγίους Θεοδώρους.
theodorakis-simitis


O Θ οδωράκης και ο κάθε θοδωράκης …το ρίχνει στην πλάκα και κάνει πως δεν έχει νόημα η συζήτηση….
Γιατί αντιθέτως …έχει και παραέχει….
Οι επικυρίαρχοι της χώρας , επι 2 αιώνες …για να μην εκπαιδεύουν και ξαναεκπαιδεύουν πράκτορες…επένδυσαν στην οικογενειοκρατία….
Μονά ζυγά δικά τους….μια τεράστια δεξαμενή οικογενειών που ανανεωνόταν απο ανθρώπους με συγγένεια και έτσι δεν χανόταν χρόνος και γλυτώναν τα στραβοπατήματα….
Όσοι περισσεύαν  και δεν μπαίναν στην πολιτική, γινόνταν δημοασιογράφοι…ακαδημαικοί…θεατράνθρωποι κοκ
Όλα τα πόστα πιασμένα….
Για αυτό έχει σημασία η είδηση και για αυτό το Θοδωράκης ….το ρίχνει στην πλάκα.
Για αυτό και δεν μας απαντάν ποια η σχέση του ALEXIS με τον ΠΑΤΤΑΚΟ….αλλά δεν θα μάθετε και ποτέ ποια η συγγενική σχέση της ΣΤΑΗ με πολιτικούς….αλλά στα κρυφά θα κρατάν και την σχέση της Δάφνης με παλαιοπολιτικό….Όλα στην σκιά και στην ΖΟΥΛΑ …για να είμαστε και επίκαιροι…
Μήπως θα σας τονίσει και κανένας την σχέση της εθνομηδενίστριας καθηγήτριας Λυμπεράκη με τους Μητσοτάκηδες;;;;
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ…..
Εμείς όμως λιαν συντόμως θα σας δείξουμε την μελέτη μας ….με αποδείξεις και ονόματα
ΓΙΑΤΙ
Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΙΛΙΚΙ,  ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΥΠΟΜΟΝΗ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου