Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Αντώνης Σαμαράς: «Ο σεισμός στο Αιγαίο είναι μόνο η αρχή όσων θα έρθουν άμα χάσω!»

Στο πλήθος των φυσικών και όχι μόνο καταστροφών που αναμένεται με βεβαιότητα να πλήξουνε την πατρίδα μας όπως είπε σε περίπτωση ήττας της Νέας Δημοκρατίας στην μεγάλη εκλογική μάχη της 25ης Μαΐου, έκανε εκτενή αναφορά το απόγευμα του Σαββάτουυ ο πρωθυπουργός της χώρας Αντώνης Σαμαράς....

τονιζοντας ότι το σημερινό χτύπημα του Εγκέλαδου στη Λήμνο και στη Λέσβο,  το οποίο και ταρακούνησε μεγάλο μέρος της χώρας δεν αποτελεί καθόλου τυχαίο γεγονός αλλά αντίθετα συνιστά πανηγυρική δικαίωση της καταστροφολογίας στην οποία έχει επιδοθεί το κομματικό του επιτελείο τις τελευταίες μέρες προκειμένου να πείσει τον ελληνικό λαό να στηρίξει με την ψήφο του τη Νέα Δημοκρατία.
Προειδοποίηση του θεού ο σημερινός ισχυρός σεισμός στο Βορειανατολογικό Αιγαίο, κατά τον Αντώνη Σαμαρά!
Κατά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, με τον σημερινό σεισμό ο Θεός θέλησε να στείλει απλά μια μικρή προειδοποίηση για το τί πρόκειται επακολουθήσει στην χώρα μας στην περίπτωση που την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ ξεπεράσει τη Νέα Δημοκρατία στην μεγάλη μάχη των ευρωεκλογών.
Φυσικά, στο τέλος των δηλώσεών του στους δημοσιογράφους, ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε για ακόμη μία φορά την ανάγκη στήριξης του κόμματός του στην μεγάλη εκλογική μάχη της Κυριακής, υπογραμμίζοντας ότι όποιος συμπολίτης μας δεν ψηφίσει αύριο το κόμμα του παίζει επικίνδυνα παιχνίδια με όχι μόνο με τη σταθερότητα της χώρας αλλά ακόμη και με την σωματική ακεραιότητα και ασφάλεια όλων των Ελλήνων.
Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των έκτακτων σημερινών δηλώσεων του Αντώνη Σαμαρά στους δημοσιογράφους:
«Ο σημερινός σεισμός στο βορειοανατολικό Αιγαίο ήταν απλά μία θεία προειδοποίηση για το τί θα συμβεί στη χώρα τη Δευτέρα αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτος στις ευρωεκλογές.
Ο Θεός με τον οποίο όπως έχω κατ’ επανάληψη δηλώσει βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία μαζί μου, θέλησε σήμερα μέσω του Εγκέλαδου να δείξει στους Έλληνες την έντονη δυσαρέσκεια και δυσφορία του για τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι το κόμμα μου καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι ο σεισμός έγινε σήμερα, μία μόλις μέρα πριν την μέρα των εκλογών.
Όποιος αύριο δεν στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία και προτιμήσει να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή κάποιο άλλο κόμμα, στην ουσία επιλέγει την αστάθεια και την καταστροφή.
Σήμερα δεν είχαμε νεκρούς. Την Κυριακή όμως αν η Νέα Δημοκρατία δεν είναι πρώτη, θα έχουμε!
Φονικές πλημμύρες, τσουνάμι, εισβολή εξωγήινων και επικίνδυνων φαντασμάτων στην χώρα, εκρήξεις, φωτιές, κατακλυσμοί, μπόρες, επικίνδυνες αρρώστιες, θανατηφόροι σεισμοί, ηφαιστειακές εκρήξεις, κατολισθήσεις, λίμνες αίματος, είναι  ορισμένα μόνο από αυτά που θα αποτελούν καθημερινό φαινόμενο από νωρίς το πρωί της Δευτέρας τστην πατρίδα μας σε περίπτωση εκλογικής ήττας του κόμματός μου την Κυριακή.
Καλώ λοιπόν για ακόμη μία φορά τον ελληνικό λαό αύριο να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να ψηφίσει το κόμμα μου, διαφορετικά θα είναι και αυτός ο οποίος θα φέρει την αποκλειστική ευθύνη για την βιβλική καταστροφή και την αιματοχυσία που θα επακολουθήσει στη χώρα».
Από την Σατιρική Εφημερίδα













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου