Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΠΕΣΕ- ΠΕΣΕ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ???!!!

AΠΟ ΜΕΡΑ σε ΜΕΡΑ, για να μην πώ ΑΠΟ ΩΡΑ σε ΩΡΑ, ο ΛΑΟΣ ολο και με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα δείχνει την δημοσκοπική του προτίμηση στο εθνοσωτήριο κόμμα της ΝΔ, πού αμέσως μετά το ΠΑΣΟΚ και αντάμα τα δυό τους, συνεχίζουν το τιτάνιο έργο της σωτηρίας μας…




Αφού να σκεφτείτε αντί να παίρνουν τηλέφωνο οι εταιρείες
δημοσκοπήσεων τους πολίτες και να ρωτάνε ποιο κόμμα θα ψηφίσουν, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ.
Μάλιστα υπάρχει τέτοια ΤΗΛΕΦΩΝΟΣΥΡΡΟΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΙΚΕΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ , ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ το βάρος ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΚΛΗΣΕΩΝ….
Επίσης οι πολίτες που τηλεφωνούν ζητάνε Γ από τους δημοσκόπους να προσθέσουν στο ερωτηματολόγιο και το ΒΑΘΜΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ δηλαδή ΠΟΣΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝΕ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και να βγάλουν από το ερωτηματολόγιο το ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΆΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!!
Τούτων δοθέντων εάν και σείς θέλετε να πάρετε μέρος στην πρωτοποριακή αυτή πρωτοβουλία των Ελλήνων πολιτών, μπορείτε να καλείτε τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, στο πενταψήφιο 25-5-14 του γερμανικού ΟΤΕ, χωρίς χρέωση εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΘΕΣΤΕ?. ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ 25514 ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΕΓΚΑ-ΑΝΤΕΝΑ-ΣΚΑΊ .ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ ΤΥΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ . ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ!!!
ΜΠΟΡΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΚΟΠΕΛΙ, ΠΕΣΕ-ΠΕΣΕ ΝΑΚΑΝΕ ΤΗ ΓΡΙΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΙ ΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΚΟΠΕΛΙ… ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΥΤΕ Η ΓΡΙΑ ΟΥΤΕ και Η ΝΙΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ!!!!

Κανέλλα Καζακοπούλου







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου