Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Αέρας κοπανιστός ότι οι βουλευτές της ΧΑ θα έδιναν τους μισθούς σε κοινωνικές δράσεις για τους φτωχούς!

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες πουλούσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής οι οποιίοι δήλωναν ότι το μεγαλύετρο μέρος των μισθών τους θα το δίνουν στο κόμμα για να βοηθάνε τους φτωχούς...
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», τα έσοδα της Χρυσής Αυγής, όπως αποκαλύπτει ο ισολογισμός του κόμματος για το 2013, φτάνουν τα 1.304.399 ευρώ.

Συγκεκριμένα: τα 873.114 ευρώ προέρχονται από την τακτική χρηματοδότηση και τα υπόλοιπα 431.285 ευρώ από εισφορές βουλευτών, κουπόνια και συνδρομές. Από τα στοιχεία πορκύπτει ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν δίνουν, τελικά, το ποσό του μισθού τους όπως διέδιδαν προεκλογικά. Υπενθυμίζεται πως είχαν εξαγγείλει ότι θα κρατούν τις απολαβές ενός εν ενεργεία συνταγματάρχη, δηλαδή περίπου 1.200 ευρώ, και τα υπόλοιπα θα τα παραχωρούν κάθε μήνα για κοινωνικές δράσεις.

Ωστόσο, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό, τα έσοδα από τις εισφορές των βουλευτών είναι 164.321 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως κάθε ένας από τους 18 βουλευτές του κόμματος δίνει περίπου 760 ευρώ από τα 6.000 - 7000 ευρώ των αποδοχών του, οπότε ο μισθός του συνταγματάρχη μάλλον πήγε... περίπατο.

Κατά τα άλλα συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο ότι ειναι “αντισυστημικό” κόμμα όταν μια χαρά ξέρουν να αξιοποιούν για τους ίδιους -και όχι για το λαό βέβαια- τα προνόμια που απορρέουν από το βουλευτικό αξίωμα!








Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου