Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μεγαλείο ψυχής: Οι γονείς έδωσαν χάρη στον δολοφόνο του παιδιού τους και τον έσωσαν από την αγχόνη! Συγκλονιστικές εικόνες

Με δεμένα τα μάτια ο άνδρας που είχε καταδικαστεί σε θάνατο για τη δολοφονία 18χρονου οδηγήθηκε στην κρεμάλα...





- Η μητέρα και ο πατέρας του θύματος θα έριχναν στο κενό τον δολοφόνο του παιδιού τους για να κρεμαστεί
- Την τελευταία στιγμή η μητέρα του θύματος αποφάσισε να ΜΗΝ εκτελεστεί
- Σοκάρουν οι εικόνες…

Η ιστορία είναι από μόνη της συγκλονιστική. Έρχεται στο φως τώρα, Άγιες Μέρες, και γίνεται ακόμη πιο συγκινητική και αποδεικνύει πως σε έναν κόσμο που έχει χάσει κάθε ανθρωπιά, υπάρχουν ακόμη κάποιοι που ξέρουν και μπορούν να συγχωρούν. Ακόμη κι αν πρόκειται για το δολοφόνο του παιδιού τους.
Είναι από τις ιστορίες που φέρνουν δάκρυα στα μάτια, κόμπο στο στομάχι και ταχυπαλμία.
Συνέβη στο Ιράν. Ένας άνδρας, ο Balala έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία του 18χρονου Abdollah Hosseinzadeh Jnr, πριν από επτά χρόνια. Πριν λίγες μέρες είχε προγραμματιστεί η εκτέλεσή του.
Θα εκτελούνταν δια απαγχονισμού και την καρέκλα που θα έφευγε κάτω από τα πόδια του για να πέσει στο κενό, θα έσπρωχναν ο πατέρας και η μητέρα του θύματος.
Όλα ήταν έτοιμα για την εκτέλεση που θα γινόταν δημόσια. Κόσμος είναι μαζευτεί στο σημείο για να δει το «θέαμα». Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους η μητέρα του δολοφόνου, που ήθελε να δει για τελευταία φορά το παιδί της ζωντανό.
Ο Balala ετοιμάστηκε από τους φρουρούς. Του έδεσαν τα χέρια και τα μάτια, τον ανέβασαν στην εξέδρα και του πέρασαν τη θηλιά στο λαιμό. Απέμενε μόνο να φύγει η καρέκλα κάτω από τα πόδια του. Το βάρος να του αφαιρέσουν τη ζωή είχαν οι γονείς του θύματος.
Δευτερόλεπτα πριν από την εκτέλεση, η μαυροφορεμένη μάνα χαστουκίζει τον άνθρωπο που σκότωσε το παιδί της και αποφασίζει να μην εκτελεστεί. Να του χαρίσει τη ζωή. Μεγαλείο ψυχής που συγκλονίζει.
Του έβγαλαν τη θηλιά και «ανάγκασαν» τη μητέρα του δολοφόνου να τρέξει στη γυναίκα που χάρισε τη ζωή στο παιδί της και να την αγκαλιάσει με δάκρυα στα μάτια.
Ο πατέρας του 18χρονου, Abdolghani Hosseinzadeh, αποκάλυψε πως η γυναίκα του αποφάσισε να ελευθερώσει τον δολοφόνο του παιδιού τους. «Πριν από τρεις μέρες η γυναίκα μου είδε στον ύπνο της τον μεγαλύτερο γιο μας που της είπε πως είναι και οι δυο σε ένα καλό μέρος και να μην προχωρήσει σε αντίποινα».
Το ζευγάρι είχε χάσει άλλον ένα γιο, ένα 11χρονο αγόρι σε τροχαίο.
Μετά το όνειρο αυτό, η γυναίκα αποφάσισε να σκεφτεί περισσότερο τι επρόκειτο να κάνει.
Ο πατέρας του θύματος δεν δίστασε να πει πως ίσως ο Balala να μην είχε πρόθεση να σκοτώσει το γιο του. «Ο Abdollah προσβλήθηκε και τον κλώτσησε. Τότε εκείνος (ο δράστης) έβγαλε ένα μαχαίρι από την κάλτσα του. Δεν ήξερε όμως πως να το χειριστεί».
Σύμφωνα με τον νόμο, η οικογένεια του θύματος μπορεί να πάρει μέρος στην εκτέλεση ή και να έχει λόγο στην ποινή που θα επιβληθεί στο δράστη, αλλά όχι σε σχέση με τη φυλάκισή του.
ΠΗΓΗ: DAILY MAIL
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Arash Khamooshi /Isna







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου